Geert Pattyn

Bloemen als lichtpuntjes in de kerstperiode

Kerstmis is het feest van familie, samenzijn, gezelligheid, lekker eten, kaarsjes en licht …

Door corona zal de feestperiode helaas heel anders zijn dan normaal. Gezellig samen tafelen met familie en vrienden, op skivakantie gaan, vuurwerk … zijn opeens niet meer zo vanzelfsprekend.

Gelukkig zijn er heel veel opties om kerst ook tijdens corona onvergetelijk te maken!

Eerst en vooral hebben we nog altijd de mogelijkheid om het bij ons thuis gezellig te maken. En hoe kan je dat beter doen dan met een mooi versierde kerstboom, met bloemen, groen, kaarslicht, bijzondere decoraties en een mooi versierde tafel. We geven je alvast een aantal ideetjes, maar je kan natuurlijk altijd bij ons terecht om dit voor jou te doen!

“Je eigen kleine wereld mooier maken, dat geeft een fijn gevoel.”

En je kan dan misschien niet fysiek samenzijn, maar je kan wel laten weten dat iemand in je hart leeft!

Zo kan je je ouders, oma en opa of geliefde vrienden misschien niet bezoeken, maar hoe fantastisch is het niet als je ze een leuke attentie kan opsturen. En zeggen bloemen niet veel meer dan woorden? Ze kunnen perfect een emotie vertolken.

Bestel dus een mooi boeket en stuur het op. Het zal beslist een beetje warmte van kerst bezorgen. Je kan er iemand sterkte of beterschap mee wensen, iemand bedanken of gewoon laten weten dat je iemand graag ziet en dat je ze niet vergeet tijdens de kerstdagen. Zo kan je je dierbaren op originele manier fijne feestdagen en een goed 2020 kunt wensen.

Een top idee is ook een bloemenabonnement schenken. Je kan er iemand een hele periode (3 maanden, 6 maanden, één jaar wekelijks of tweewekelijks) een ongelooflijk plezier mee doen!

“Wie zorgt draagt in de bloemetjes zetten”

Wil je nog iets extra’s doen? Er zijn zoveel lieve mensen die iets voor een ander betekend hebben in 2020. Misschien ken je zelf ook wel iemand die een bedankje verdient na het geven van praktische of mentale steun aan wie het erg nodig had. Met een boeketje kan je je waardering voor die mensen uitspreken.

Bloemen dus … als lichtpuntjes in deze kerstperiode!